Alles over de vlaggenmast 

Wat de reden ook is dat je de vlag uithangt, je wilt natuurlijk altijd dat hij er mooi bij hangt. Dit is natuurlijk helemaal belangrijk als je bedrijfsnaam te lezen is op de vlag. Om dit goed te kunnen promoten moet je bedrijfsnaam te alle tijde zichtbaar zijn, ook als het erg hard waait. Met behulp van een vlaggenmast komt dit zeker goed. Een vlaggenmast is natuurlijk niet iets wat je dagelijks koopt, dus veel mensen weten niet waar ze op moeten letten. Laat deze blog je daarbij helpen! 

 

Het budget

Er zijn veel verschillende typen vlaggenmasten, dus voor ieder budget is er wel wat te vinden. Bij de aanschaf van een vlaggenmast is het belangrijk om in te denken dat het een goede investering voor de langere termijn is. Het kan dus geen kwaad om hier flink in te investeren, want je bent er de komende jaren echt wel even zoet mee. Je bent in ieder geval verzekerd van goede promotie voor je bedrijf en dat betaald zich op den duur ook uit! 

 

Waar wil je hem plaatsen?

De locatie van de vlaggenmast is best bepalend voor de lengte en breedte van de mast. Op een industrieterrein kan hij natuurlijk veel groter zijn dan wanneer je het in een woonwijk wilt plaatsen. Denk hier dus vooraf alvast over na, want het is bepalend voor je aankoop.

 

Het type vlaggenmast

Er zijn tegenwoordig al veel verschillende soorten vlaggenmasten beschikbaar. Het type dat je uiteindelijk kiest hangt voornamelijk af van wat voor soort vlag je wilt gaan voeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit aluminium, polyester of hout. Als je gewoon voor een landvlag gaat zit je al goed met een houten mast, maar voor een grote baniervlag voor een bedrijf heb je al gauw een aluminium mast nodig. Laat je hierover goed adviseren door experts!