Wat doen administratieve assistenten?

Afhankelijk van de functieomschrijving en anciënniteit, het type en de grootte van het bedrijf en tal van andere factoren, wordt een secretaresse of een administratief medewerker gevonden die een enorm (en vaak uitdagend) scala aan essentiële taken uitvoert. Administratie werkzaamheden worden ook volop uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven, een voorbeeld is hinloopenklene.nl

Deze taken kunnen bestaan ​​uit het bestellen van kantoorbenodigdheden, het maken van notulen van vergaderingen, het inleiden van nieuwe personeelsleden, het organiseren van uitvoerend reizen, het coördineren van afspraken, het beantwoorden van e-mails namens hun manager, het organiseren van evenementen, budgettering, het stimuleren van het moreel op kantoor, accounting, fielding klantvragen, projectbeheer en nog veel meer.

Voor het uitvoeren van deze taken heeft een secretaresse of beheerder bepaalde vaardigheden nodig, zoals aanraaktypering (ten minste 65 woorden per minuut), Microsoft Office en algemene computerkennis. Ze moeten ook in staat zijn om een ​​begroting effectief te beheren. Bovendien moeten ze in staat zijn om te denken en problemen op te lossen als ze zich voordoen.

Hoe hoog kan een assistent klimmen binnen een bedrijf?

Een ambitieuze administratief assistent zal consequent werken aan professionele ontwikkeling, bijscholing op het gebied van nieuwe technologieën, HR-praktijken, boekhouding of management. Velen zullen elke baan als een leermogelijkheid beschouwen, en zodra ze elke rol onder de knie hebben, gaan ze over naar een nieuwe rol, bijvoorbeeld het ontwikkelen van project- en people managementvaardigheden. Beheerdersprofessionals kunnen beginnen als receptionist of onderdeel van een administratief assistent-team en kunnen werken aan operations management of senior executive assistent-posities.

Waar vind ik administratie hulp?

Tegenwoordig bestaan er zelfs online administratie assistenten die u bijna net zo goed kunnen helpen als fysieke administratie assistenten. Maar wanneer u toch graag iemand wil hebben die fysiek aanwezig is, kunt u het werk outsourcen aan een van de velen administratie kantoren. Een goed voorbeeld is www.hinloopenklene.nl . Dit bedrijf heeft veel ervaring en kan u goed helpen met al uw belasting en administratie werkzaamheden.