Buitengesloten zijn is nooit leuk, zeker niet als het laat in de avond is en je thuiskomt van een avondje uit bijvoorbeeld. Het kan zijn dat alle sleutels binnen liggen maar misschien is de sleutel wel afgebroken in het slot. In beide gevallen kun je nu niet meer naar binnen en moet je iets doen.

 

Buitengesloten-DeSlotenMaker.com

 

Kijk of je nog reservesleutels hebt

De eerste stap is om je te bedenken of je nog reservesleutels hebt, misschien ligt er wel eentje bij de buren of een familielid wat in de buurt woont. Als het een optie is dan kun je deze persoon bellen om de sleutels op te halen, dat scheelt je wel het geld van een slotenmaker. Natuurlijk werkt dit niet altijd. Als de sleutel is afgebroken of het is midden in de nacht dan kun je alsnog je huis niet in, gelukkig zijn er nog andere opties.

 

Bel een slotenmaker

Er zijn genoeg slotenmakers die 24 uur per dag open zijn, wat wel handig is als het inderdaad de nacht is. Als je op zoek gaat naar een slotenmaker dan is het belangrijk dat deze slotenmaker in de buurt zit. Stel dat je jouw sleutels verloren bent in Amsterdam dan is het handig om een slotenmaker in Amsterdam te zoeken, dan zijn ze er vaak ook binnen een half uur. Op die manier kun je binnen een uur weer je huis in en hoef je niet lang in de kou te zitten wachten. Nu moet je het natuurlijk wel in acht houden dat de meest dichtstbijzijnde slotenmaker niet per se de beste is, kijk dus ook snel even naar de reviews als je er zeker van wilt zijn dat ze goed werk leveren.

 

Buitengesloten in heel Nederland-DeSlotenMaker.com

 

Als je dit doet dan ben je voor je het weet weer binnen en dat is uiteraard precies wat je wilt. Ook heb je er misschien wel een voordeel uit kunnen halen, betere sloten bijvoorbeeld en nieuwe reservesleutels. Het is altijd handig om wat reservesleutels maar ook het nummer van een goede slotenmaker achter de hand te hebben voor dit soort situaties. Zo ben je altijd voorbereid.

 

Sleutel binnenkant deur laten zitten?