Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag gebruik maken van de noa app, maar weet je niet zo goed hoe? Geen zorgen, in deze blog delen we vijf tips zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de noa app. Met deze tips ben jij verzekerd van een soepel sollicitatieproces en vind jij sneller jouw droombaan.

Maak een compleet profiel aan

De eerste en belangrijkste tip is om een compleet profiel aan te maken in de noa app. Dit houdt in dat je alle verplichte velden invult en een professionele foto toevoegt. Een volledig profiel geeft een positieve indruk en vergroot de kans dat werkgevers jouw sollicitatie serieus zullen nemen.

Gebruik de filterfunctie

De noa app heeft een handige filterfunctie waarmee je gericht kunt zoeken naar vacatures die passen bij jouw voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op de afstand tot jouw woonplaats, dienstverband en salarisindicatie. Door de filterfunctie te gebruiken hoef je niet door alle vacatures te scrollen en bespaar je tijd.

Stel jouw job alert in

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw zoekcriteria? Maak dan gebruik van de job alert functie in de noa app. Je kunt job alerts instellen voor specifieke zoekwoorden, functiecategorieën en locaties. Zo mis je nooit meer een interessante vacature en ben jij er als eerste bij.

Hou jouw sollicitaties bij

In de noa app kun je eenvoudig bijhouden op welke vacatures je hebt gesolliciteerd en wat de status is van jouw sollicitatie. Zo voorkom je dat je dubbel solliciteert en kun je gemakkelijk een overzicht bijhouden van de vacatures waarop je hebt gereageerd.

Bewaar interessante vacatures

Kom je een vacature tegen die je interessant vindt maar waar je op dit moment niet op wilt solliciteren? Dan kun je deze vacature opslaan in een lijst met favorieten. Zo kun je later eenvoudig de vacature terugvinden en er alsnog op solliciteren.

Samenvatting 

Als sollicitant wil je jouw zoektocht naar een nieuwe baan zo makkelijk mogelijk maken en de noa app kan daarbij helpen. Door het gebruik van deze vijf tips haal jij het maximale uit de noa app en vind jij sneller jouw droombaan. Maak dus een compleet profiel aan, gebruik de filter- en job alert functie, hou jouw sollicitaties bij en bewaar de vacatures die je interessant vindt. Veel succes met solliciteren.

 

Bron: https://www.assessment-training.com/nl