Je bent een bedrijf begonnen en moet nog een website. Of je bedrijf bestaat al langer, maar heeft nog geen website of de website is ernstig verouderd. Dan heb je dus een nieuwe website nodig. Hoe pak je dat aan? De meeste bedrijven gaan dan op zoek naar een bureau dat een website voor hun kan bouwen. Sommige bedrijven hebben helemaal geen verstand van websites en weten dus ook niet waar ze allemaal aan moeten denken. Dan is het fijn als je een bureau hebt dat met je meedenkt en je helpt in het hele proces. Zo’n bureau is Vrijdagonline. Zij gaan eerst met je rond de tafel zitten om je doelen en wensen te bespreken, voordat ze beginnen met het ontwerp van de website.

Voor zowel kleine als grote bedrijven

Vrijdagonline is een ideaal webdesign bureau voor starters en ZZP’ers, maar ook voor grote bedrijven. Zij bieden namelijk een websitepakket aan waarin al hun website modules zijn inbegrepen. Zo wordt je website ontworpen door echte vormgevers, wat een professioneel en uniek design oplevert. Daarnaast werken de websites die zij maken op een CMS dat zelf eenvoudig te gebruiken is. Hierdoor kan vrijwel iedereen de website beheren, ook als je er weinig verstand van hebt. Ten slotte houden ze ook rekening met de optimalisatie van de website. Ze zorgen er namelijk voor dat je website goed wordt opgepikt door zoekmachines als Google, wat tegenwoordig erg belangrijk is.

Website offerte aanvragen

Mocht je je liever eerst willen oriënteren, dan kun je terecht op hun website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over wie ze zijn en wat ze doen. Op deze manier kun je voor jezelf beslissen of dit webdesign bureau bij jou past. Daarnaast kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je van te voren weet waar je aan toe bent.

 

Geef een reactie