Wil jij extra geld verdienen? Maar wel met iets dat je écht leuk vind? Waarschijnlijk ben je al een tijdje op zoek naar een manier om extra geld te verdienen. In deze blog geven we je een paar tips hoe je (snel) extra geld kan verdienen.

Tip 1: Webshop

Start je eigen webshop. Dit is goed te doen en te onderhouden in je vrije tijd. Het kost relatief weinig tijd als je webshop eenmaal draait. Ook kun je een webshop gemakkelijk vanuit huis doen. Wanneer je webshop succesvol genoeg is, kan je er ook voor kiezen om deze voor een leuk bedrag te verkopen.

 

Tip 2: Oppassen

Als je goed in de omgang bent met kinderen en dit ook leuk vindt, kan je gaan oppassen. Dit verdient redelijk goed. Je kunt ouders benaderen via social media of een bemiddelingsbureau, of je hangt een flyer of papiertje op in de supermarkt dat je beschikbaar bent als oppas.

 

Tip 3: Schoonmaken

Misschien niet het meest leuke bijbaantje maar het verdient vrij goed. Zo krijg je al gauw € 8 tot € 10 euro per uur. Veel ouderen mensen of een gezin met kinderen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het schoonmaken.