Ik ben een echte sloddervos, kleren over de grond, snoepverpakkingen op tafel. het aanrecht vol met afwas van eer… eer… eergisteren! En dan heb ik het nog niet over hoe ik mijn werk vroeger aanpakte! Maar dat is verleden tijd, want als er iets is dat ik wel kan dan is het de kortste route naar een goed eindresultaat vinden. En ook dat heb ik gedaan met een handige app. De app van www.pepperflow.nl helpte me bij het plannen en controleren van de dingen in mijn leven. Als ook jij deze handige tool wilt gebruiken voor je excel achterstand, omdat je die formules steeds niet correct in het bestand krijgt, of je een begroting moet maken van je inkomen en uitgaven zodat je een georganiseerd en gestructureerd overzicht krijgt van alles, dan is dit de app van jou. Lees hier wat de functies zijn van de app.

 

Planning and control app functies

De app heeft een tekst basis. Dit betekent dat de meest belangrijke functie van de app het schrijven van tekst is die je ook terug kan lezen en waar je ook commentaar op kan leveren. Dit is erg handig als je in een team werkt, dan kan iedereen in hetzelfde bestand werken. Verder is het doel van de app om een hoogwaardig, kwalitatief eindresultaat te produceren. Hierdoor heb je een digitaal bestand dat aan alle academische eisen voldoet.

 

De andere functies van de app hangen samen met de ‘text’ functie, namelijk de finance functie zorgt voor een synchronisatie van alle financiële zaken die de grafiek functie weer omzet tot overzichtelijke grafieken en tabellen, zodat het gestructureerd wordt weergegeven.

De app geeft een soort van Pepperflow tint aan alles, waardoor het er niet zwart en wit, saai uitziet, maar professioneel uitdagend.

 

Hopelijk kan ook jij beginnen aan deze app voor een makkelijke gang van zaken!