Eigenlijk is alleen het klikken op de button ‘klanten vertellen’ op de website van Translation Kings al voldoende om te weten dat je met het beste vertaalbureau te maken hebt. En anders blijkt dat wel uit de posities die het ISO-gecertificeerde vertaalbureau inneemt in de MKB Top 100 van de Kamer van Koophandel, de Fast 50 en de EMEA Technology Fast 500 (beide van Deloitte) en de Gazelle Award van het Financieel Dagblad. Met ruim 15.000 tevreden klanten, 150 talen, de snelle manier van werken en de bijzonder aantrekkelijke tarieven onderscheidt dit vertaalbureau zich nadrukkelijk van alle andere vertaalbureaus.

Meest voordelige vertaalbureau

Translation Kings durft het best hardop te zeggen: ze zijn het meest voordelige vertaalbureau. En de lage prijs – al vanaf 0,05 euro- doet niets af aan de kwaliteit, want die is meer dan uitstekend. Dit blijkt ook wel uit het feit dat Translation Kings ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd is. Alleen bedrijven die topkwaliteit leveren en waarvan de producten, processen en diensten volgens de hoogste standaarden geleverd worden, komen in aanmerking voor deze normering. Het feit dat behalve particulieren en het MKB ook giganten als Tesla, Nike, Samsung, Greenpeace, Het Rode Kruis, Albert Heijn en Swarovski gebruik maken van de diensten van dit vertaalbureau zegt voldoende.

Omdat Translation Kings weinig overhead kosten maakt en de 1.132 vertalers hun werk op de plek doen waar zijn dat willen, houdt het vertaalbureau de kosten laag en daar profiteert de klant optimaal van. Brainpower is waar het bij dit vertaalbureau om draait en niet om grote, dure kantoorpanden en glimmende auto’s. Van tevreden achterover leunen wil Translation Kings ook al niets weten. Elke dag opnieuw wordt de lat namelijk weer iets hoger gelegd, tot op Olympische hoogte gelegd zelfs. Bovenaan het to-do lijstje van alle medewerkers van dit vertaalbureau staat het leveren van kwaliteit, een instelling die Translation Kings heeft gebracht waar het nu staat.

Alle soort teksten

Translation Kings vertaalt elke gewenste tekst; beëdigde teksten, teksten op het gebied van legalisatie, documenten, financiële teksten en SEO-teksten. Daarnaast is copywriting een specialiteit van Translation Kings die ook juridische, technische en commerciële teksten snel en foutloos vertaalt. Behalve de theoretische kennis van de taal, hebben de medewerkers er ook nadrukkelijk feeling mee. Ook als er behoefte is aan een tolk is vertaalbureau Translation Kings het enige juiste adres.

Je wilt je website in verschillende talen aanbieden? Translation Kings doet dat graag en snel voor je, en altijd op een manier die je tevreden zal stellen. Het vertaalbureau wil alleen maar klanten die voor de volle honderd procent tevreden zijn en dat lukt, elke dag opnieuw. Van de 150 talen zijn op dit moment overigens Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans de meest vertaalde talen. De prijs? Die doet geen recht aan de geleverde kwaliteit en is vanaf 0,05 eurocent ongekend laag, zeker afgezet tegen de geleverde kwaliteit. Het vertaalbureau is aangesloten bij de VViN en EUATC. Samen met andere vertaalbureaus wordt continu gestreefd de kwaliteit van de dienstverlening op nog een hoger plan te brengen.