De elektrische auto’s nemen in ons land steeds meer toe. Onlangs heeft Elon Musk de nieuwe Tesla getoond aan de buitenwereld. Het is niet de meest mooie auto qua uiterlijk, maar heeft ongetwijfeld ontzettend veel andere voordelen. Los daarvan komen er steeds meer elektrische auto’s bij. Niet alleen elektrische auto’s, ook fietsen, scooters en andere voertuigen. Je zult het vast al bedacht hebben, maar elektrische auto’s rijden niet op benzine maar elektriciteit. Daarom moeten er ook steeds meer laadpalen geproduceerd worden. Deze laadpalen  moeten namelijk bij de eigenaars van de auto’s bij hun thuis komen of in ieder geval vlak in de buurt.

Het aantal laadpalen stijgt hard, dat is één ding wat vast staat. Elektrisch rijden is de duurzame opvolger van rijden op benzine en gas. Voor het opladen van een elektrische auto is een uiteraard een laadpaal nodig. Inmiddels telt dit land ruim 120.000 laadpalen en dit aantal neemt alleen maar toe. De meeste eigenaars van dit soort auto’s kiezen ook voor een laadpaal bij hun thuis. Naast dat het voor hen gewoon makkelijk is, scheelt het ook een hoop geld. Je laadt dan namelijk tegen het normale energietarief op en bent dus een stuk goedkoper uit dan laden bij een openbare paal.

Misschien is het wel een om eens je energiekosten te berekenen. Wij kunnen aan de hand van uw verbruik aantonen wat uw directe energiekosten zijn. Weet je niet je eigen verbruik, dan kunnen wij dit doen op basis van uw woonsituatie. Zo kan je ook meteen uitrekenen wat u bij Engie-Energy maandelijks bespaart.

Overstappen naar energie van Engie-Energy is vrij eenvoudig. Wij hebben ook niet voor niets het best beoordeelde overstapproces. Daarbij raadt 96% van onze klanten ons aan bij hun vrienden, familie of kennissen. Neem gauw contact met ons op om nog meer energie te besparen.