Ben je op zoek naar leuke en goedkope tassen? Dan heb je vast al eens op internet gekeken. Er bestaan veel online shops en outlets die de mooiste tassen voor een prikkie aanbieden. De tassen sale is niet voor niks zo populair, vooral bij dames! Hoe komt het dat online tassen vaak goedkoper zijn dan in de winkels? 

1. 24/7 winkelen. Online shops zijn 24/7 open en je dus kan op elk moment van de dag geen tas kopen! Deze flexibiliteit is voor de klant erg handig, maar voor de online winkel betekent dit het ook dat zij meer klanten genereren dan een normale winkel (die maar een beperkt aantal uren open is). Onlineshops hoeven verder geen personeelskosten en huur voor een dure winkelpand te betalen en daardoor zijn de prijzen ook vaak wat lager dan in normale winkels. Ook hebben onlineshops vaak een groter tassenassortiment, omdat zij geen rekening hoeven te houden met beperkte ruimte in de winkel. Tassen outlet stores zijn om deze reden vaak online te vinden: vanwege de flexibiliteit in openingstijden en minder bedrijfskosten (huur en personeel) kunnen zij groots inkopen en een groter tassenassortiment aanbieden voor de laagste prijs. 

2. Coupon codes. Als je op internet shopt, kun je vaak gebruikmaken van kortingscodes. Heel veel webshops bieden kortingscodes en speciale sale acties, waardoor je je tas met flinke korting kunt scoren! Het is daarom altijd goed om even te checken of je niet ergens een kortingscode kan krijgen. Veel shops geven je bijvoorbeeld 10% korting als je je abonneert op hun nieuwsbrief. Nieuwsbrieven van je favoriete shops zijn sowieso heel handig, want op deze manier zul je altijd op de hoogte blijven van alle acties. 

3. Vergelijken. Het handige van online tassen kopen is dat je op internet heel makkelijk prijzen met elkaar kan vergelijken. Er bestaan talloze prijs vergelijkingssites die heel veel tassen naast elkaar leggen. Dit is natuurlijk erg handig, want zo hoef je zelf niet meer te zoeken naar de beste deal voor je favoriete tas!