Als particulier of bedrijf wil je je product de markt op brengen en waarschijnlijk ook promoten om zo meer aandacht van de consument te krijgen. Dit is onder andere mogelijk door het maken van plastic kaarten in verschillende vormen: kortingskaarten, spaarkaarten, visitekaarten, klantenkaarten, ledenpassen et cetera. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Om deze kaarten te kunnen printen heb je een kaartprinter nodige die aan bepaalde functies voldoet om dit voor elkaar te krijgen. In dit artikel kun je meer lezen over soorten kaartprinters.

Fargo kaartprinters

Deze kaartprinters behoren tot de top. Zij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van plastic kaarten. Wil je iets in volledige kleur hebben uitgeprint of heb je last minute een kaart nodig, dan is dit de ideale printer om aan te schaffen.

Evolis kaartprinters

Deze fabrikant is sinds 2004 al actief op de markt. Hen specialiteit is eveneens het printen van plastic kaarten. Met deze printers wordt het gebruik vereenvoudigd.

Zebra kaartprinters

Ze hebben een groot assortiment aan kaartprinters. Door dit grote assortiment zijn er vele printers beschikbaar die elk een specifieke functie hebben. Ben je dus op zoek naar diversiteit, dan moet je bij Zebra zijn.

HITI kaartprinters

HITI kaartprinters wordt nog niet zo lang aangeboden op de Europese printermarkt, maar verschijnt steeds vaker. Deze printers zijn uitbreidbaar, het prettige hieraan is dat je later extra functies kunt toevoegen aan de kaartprinter.

Zelf aanschaffen of leasen

Kaartprinters zijn verkrijgbaar bij verschillende bedrijven. Daarnaast bieden sommigen van hen de printers te huur of te lease aan. Dit is een ideale uitkomst als je er een nodig hebt voor kortere tijd of meerdere tegelijk. Daarbij komt ook kijken dat je niet in een keer het hoeft aan te schaffen, dubbel zo fijn dus!