Je hebt net je onderneming opgestart en je moet enorm veel regelen. Buiten het regelen van alles tot betrekking met je product of service, zijn er ook andere aspecten die goed geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan internet en bellen. Dit is enorm belangrijk, want zonder is tegenwoordig niet meer mogelijk. Zakelijk internet is van levensbelang. Tegenwoordig moet het internet ook snel zijn en daarom wordt ook steeds meer naar zakelijk glasvezel gekeken.

Het is goed om te weten dat er tegenwoordig veel verschil zit in de pakketen die je kunt aflsuiten. Consumenten en zakelijke gebruikers hebben internet nodig. Ieder heeft wel zijn eigen behoefte. Het verschil van behoefte zit hem niet zo zeer in de snelheid, dit is redelijk gelijk. Het verschil zit het vooral in 24-uurs bereikbaarheid van hepdesk (stukje service die de consument verwacht), vaste IP adressen et cetera.

Het verschil in aanbieders is enorm. Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Het is daarom handig om een tool te gebruiken om deze aanbieders aan de kant te schuiven en echt de juiste aanbieder voor jouw situatie en locatie vast te stellen. Bij Comsave is dat mogelijk. Op de website van Comsave kun je namelijk je adres invullen, waarna het gaat zoeken naar de beste opties. Vervolgens kun je filteren op de snelheid dat je wilt, SLA, looptijd (contractduur) en netwerk (wat je gebruikt voor het internet). De prijs past zich vervolgens automatisch aan op jouw situatie. Uiteraard kun je ook nog kijken wat voor internet je wilt gebruiken. Is het glasvezel, ethernet, bvdsl, vdsl, kabel, adsl of straalverbinding? Het maakt bij Comsave niet uit.

Mocht u er nog niet uitkomen? Wij helpen u graag verder, neem dus gerust contact met ons op.